mandag 25. januar 2010

NM Lygna dag 2, combined.

Det er tett ut fra start, her tar Yngve Hoel ledelsen! Linn og Zabel gikk en veldig rask første runde, men det holdt dessverre ikke helt inn.
Søndag var det klart for NM combined for både damer og herrer. Combined er fellesstart hvor 7,5 km kjøres med pulk før pulken kobles av før 7,5 km snørekjøring (uten pulk).
Gutta startet først og jeg gikk med Yoko. Begge fikk ut alt vi var gode for og vi ungikk rot ute i løypa. Pit-stoppen gikk også raskt så vi må si oss fornøyd med niende plassen. Det var en solid opptur fra forrige helg og viser at de grepene som er gjort har gitt resultater.
Linn gikk med Zabel og vi hadde håp om at han skulle gå like bra som på lørdagen. Dessverre var han litt for ivrig på startstreken og dro Linn over ende sekunder før starten gikk. Da hun kom seg opp lå hun helt sist, 20 sek etter siste kvinne ut. Etter en superrask 1. runde hadde de passert nesten hele feltet og lå rett bak teten, men det holdt dessverre ikke helt inn. Alle forbibasseringene kostet krefter så de datt ned til en 9. plass. Med tanke på alle problemene var dette et ok resultat. Gratulerer så mye til Ane og Svein Ivar som vant igjen!!
Neste post på programmet blir EM i Polen for min del. Planen er å dra ned med Zabel om en drøy uke.
I dag fikk Rasch og Zabel "ristet litt løs" ute på isen. Men to harde dager tar på så det blir noen dager med trekke fri nå.

Ingen kommentarer: