fredag 7. oktober 2011

NM barmark 2011

Masse gjørme og veldig morsom løype her oppe ved Trondheim. Rasch løp bra i dagens gjennomkjøring.

Torsdag kveld kom vi opp og fikk installert oss her ved Midtkil i nord-trøndelag hvor NM barmark skal avholdes. Med oss har vi også Eira og Raptus. Vi bor på Torpet camping som ligger fint til ved elva og ikke langt unna stadion, men standarden var ikke jentene veldig imponert over.

I dag har vi kjørt noen runder i løypa både med og uten hund. Det er en tung, flat, men teknisk og ikke minst utrolig morsom løype. Det er masse kryss hvor man fort kan legge igjen unødvendig sekunder og noen veldig utfordrende svinger, men løypemannskapet har gjort en kjempejobb! Jeg kjørte en testrunde med Rasch som fortsetter fremgangen sin og han gikk overraskende bra. Han fløy over gjørma, gjorde veldig bra sporvalg og hadde full trøkk hele veien.

I år skal jeg også få delta i sparkesykkel 1 hund med Zabel siden Linn har vært så uheldig og pådratt seg et brudd i foten.

Til tross for at jentene ikke likte hytta noe særlig ser det ut til at de firbeinte slapper bra av og de virker veldig klare. Vi gleder oss!!

Ingen kommentarer: