søndag 9. september 2012

Sykkelsesongen er over..

Viktor og Porsch på svømmetur før det ble for kaldt i vannet.
Sykkelsesongen ble avsluttet med ub-cup finale på Gullhaug i går. Viktor endte på en 6. plass sammenlagt i menn senior, mens jeg vant min klasse K30-39. Vi har ikke vært med på så mange ritt i år, men brukt konkuransene som hardøkter og hatt mer fokus på hundene og grunntrening for å holde på motivasjonen når hundekjøringsesongen begynner.
Onsdag arrangerte klubben Varingskollen opp, Viktor stilte på start mens jeg hjalp til med å ta tiden på toppen. Fint vær gav rekorddeltakelse og Viktor endte på en god 8.plass blant mange langrennløpere og skiskyttere.
Båndtvangen er over og hundetreningen er veldig godt i gang. Vi har hatt mange fine langturer i nydelig høstvær. Deilig at det er litt kaldt så man  slipper å stå opp så innmari tidlig for å trene hunder. Til uka begynner jakta hvor Porsch skal få prøve seg.  Alle tre hundene er i hvert fall friske, raske og skadefrie (selv om det kan snu fort). Porsch har lagd litt ekstra liv i huset og gata med sin første løpetid, men heldigvis fikk satt henne bort da det ble fullstendig galehus.

Ingen kommentarer: