fredag 28. desember 2012

God Jul & Godt Nytt År!

Zabel på langtur til Gørja en kald og fin tidlig morgen.
Da er det midt i juleferien og nyttår nærmer seg. Vi har hatt jobbfri og fått vært mye ute med og uten hund og kost oss med venner og familie.
Har jo vært fantastiske forhold i marka, men litt kaldt tidlig på morran...
Litt dårlig nytt er det dessverre med Rasch; han har hatt varierende lave stoffskifteverdier siste året som nå ser ut til å ha utviklet seg til klinisk lavt stoffskifte. Dette gjør at han kun holder korte løp før han går fullstendig tom i tillegg til dårlige poter og pels og er dehydert. På medisin (levaksin/thyroxine) vil han fungere og bli frisk, men da dette står på dopinglisten vil han ikke kunne brukes i konkurranse noe mer. Dette er jo forferdelig kjedelig med en hund som er så glad i å løpe alt han kan. Nye prøver skal tas etter nyttår, da vet vi trolig mer.
Porsch er den som holder motivasjonen vår oppe. Hun er rett å slett en nydelig frøken med trøkk i alt hun gjør, og har kjempemotivasjon på trening. Virker som hun er i god form, men vi er veldig spente på hvordan hun vil fungere i konkurranse. Det hjelper ikke å gå bra på trening, men det er en god start! Eldstemann er vi også litt spent på selv om han gikk veldig bra i et høyst uoff. testløp på Jordbru.


Første løp blir Hamar hundekjørerfestival som går over to dager og Viktor stiller i snørekjøring 12 km en hund, mens jeg ikke vet helt enda.
Vi ses!!

Ingen kommentarer: