onsdag 18. februar 2015

NM del 1 på Savalen

 
I helgen var vi på Savalen hvor NM del 1 ble arrangert. Her var det harde og morsomme løyper. Men stormen Ole kom med snø og vind.  Allerede på torsdagen begynte vi å se tegn på hvordan dette ville gå. Sår hals og vondt i kroppen lovet ikke godt.  

Lørdag var det combined.  Troika var klar igjen. Vi kom oss greit avgårde og hang med på halen teten på den første av fire runder. Etter et lite fall mistet vi gruppen og teten seg avgårde. Ved veksling hang vi oss på TA som var på vei oppover i feltet. Vi hang med ham en runde før vi sprakk totalt. TA gikk seg opp til seier på et imponerende vis, mens vi havnet på syvende plass. Var en del positivt å ta med seg, men litt dårlig at vi ikke holder helt inn. Masse gratulasjoner til Trond Are og Eira som vant dameklassen!
Søndag var det 15 km med pulk. Troika var nok litt sliten etter lørdagens sprekk, men hun jobbet på. Gikk litt tungt de første to rundene, men så våknet hun utrolig nok litt på de to sist. Siste runden hang vi på TA igjen. Veldig fornøyd med avslutningen. Vi endte på åttende plass, men det var bare noen sekunder opp til femte…
Nesten litt deilig at vi slipper å dra til VM. Nå får vi bare håpe at fire uker med langkjøring vil gjøre oss klare for NM del 3. Snørekjøring, 2 x 26km over to dager kan bli utfordrende med den utholdenheten vi har vist i år. Nå er det samling i bånn. Om vi er friske og raske om noen uker satser vi igjen på en liten formheving!

Ingen kommentarer: