tirsdag 25. november 2008

EM barmark 2008, Tyskland

God stemning og betalende tilskuere i startområdet i Rastede
Nå nærmer EM seg med stormskrit og vi gleder oss veldig til å komme i gang. Det hele finner sted i Rastede, en liten by nord i Tyskland. Løypa der nede er på 4,5 km, og ganske flat, men med mange krappe svinger. Dette gjør den morsom , men også teknisk utfordrende. Det vil bli konkurrert både 29. og 30. november. Tidene fra de to dagene vil bli lagt sammen før man kan kåre en vinner.
Det er ventet nærmere 300 deltagere fra 21 nasjoner og 800 hunder. Her blir det mye liv, så følg også med på arrangørens hjemmeside: EM-Rastede

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei dere. Lykke til i morgen og på søndag. Er kjempenervøs her jeg sitter hjemme i sofaen:) Skulle gjerne vært der å sett dere "in action" Håper den firbeinte frøkna gjør som hun skal i kryssene. Igjen lykke til til dere alle fire. Victor og Trini, Linn Beate og Basso. Heia Norge!!!!
Spent hilsen fra "mamman" til Trini:)

Anonym sa...

Hei igjen. Oj så imponert jeg er over dere! I morgen blir det super spennende, håper Trini går like bra i morgen og at du har skikkelig krutt i beina så dere klarer å holde Svensken bak dere:)Og Linn Beate og Basso, hjelp så spennende det blir når det er så tett i teten. Krysser fingrene og biter negler for dere alle:)