mandag 8. november 2010

Italia

Bildet er tatt i ikke langt unna der vi bor i et av få opphold fra regnet. Skal bli gøy å sykle her!
Over Brennerpasset la det seg etter hvert mye snø...
Etter nesten tre dager på reise har vi nå ankommet Falze de Piave. Her nede føles det som vår, men mye regn den siste tiden setter arrangørene på prøve.
Turen ned har vært lang, men fin. Vi har tatt oss god tid og har kost oss på veien. Første overnatting tok vi på fergen Trelleborg-Rostock og gjennom Tyskland gikk det radig. Vi valgte å kjøre gjennom Garmisch Partenkirschen hvor vi også overnattet. Her sov vi hos to gamle, men svært oppegående søstre som så mange andre leide ut en del av huset. Vi håpet dermed at vi kunne kjøre over Brennerpasset i dagslys, men vi fikk ikke sett så mye. Vi våknet til tett snødrev som også fulgte oss hele veien til Italia, enten som snø eller regn.
Etter å ha ankommet hotellet dro vi rett ned til konkurranseområdet. Det ligger litt lenger ned i dalen, ca 10 km fra der vi bor. Ettersom dagens biltur ikke var så lang og hundene var pigge var planen å få kjørt litt med dem og bli kjent i løypa. Men der var det dessverre ikke forsvarlig å kjøre med hundene. Mye regn den siste tiden har jort grusveiene om til en blanding av steinur og gjørmehull. Enda mer regn er meldt så arrangørene vil vente med å utbedre løypa. Etter en lang prat med ”race-marshalen” kom det også fram at løypa trolig vil bli lagt om. Veldig kjedelig for oss som er tidlig på plass, men som marshalen sa; ”været får vi ikke gjort så mye med”.
I morgen gjør vi et forsøk på å få trent hundene et eller annet sted før vi prøver oss på en sykkeltur dersom været tillater det.

Ingen kommentarer: