fredag 13. mai 2011

En lang sesong er over

Rasch nyter ferielivet...
Det begynner å bli en god stund siden VM og slutten på sesongen 2011. Alt i alt ble det en sesong med oppturer, men også noen store nedturer.
Det ble tidlig klart at Rasch ikke ville bli moden nok til å få ut sitt potensial til denne sesongen. Han minner fortsatt om en unghund under året til tross for sine fylte to! Men vi har stor tro på ham og vil gi ham tid og bruke sommeren til enda mer sosialisering.
Zabel fikk i år lagt et solid grunnlag på høsten og vi hadde stor tro på ham. Jeg holdt en del igjen på de første løpene for å være sikre på å kun gi ham gode opplevelser. I den første kvalifiseringshelg ga vi alt og fikk til to supre løp som nok var bedre enn hans beste løp i fjor. Vi var forhåndskvalifisert til VM og gledet oss veldig, men en solid runde med kennelhoste satte en brå stopper for våre ambisjoner. Heldigvis fikk jeg lånt hund og fikk ta del i folkefesten, men uten helt å nå de målene vi satte oss før sesongen dessverre.
Til tross for at sesongen ikke ble slik som jeg hadde håpet har jeg fått fornyet tillit av landslagsledelsen og får beholde plassen også i 2012. Vi håper på en ny snørik vinter med friske og skadefrie hunder.

Ingen kommentarer: