søndag 30. januar 2011

NM stafetter!

Damestarten...
I dag var det tid for NM i staffet. Vær og føret på Veldre var fortsatt utrolig bra og som alltid ble det tett og spennende i både dame og herreklassen. Begge klassene ble i år avgjort i spurtoppgjør!
Først ut var damene. Dessverre var ikke Nittedal med i teten i år, og de endte til slutt på en 5. plass. Stafetten ble vunnet av Hadeland som vant spurten foran Asker og Bærum kom inn som nr tre. Zabel gikk et mye bedre løp i dag, den gamle spruten var tilbake.
Tett ble det også i herreklassen. Bærum fikk tidlig en solid ledelse på første etappe. Jeg skulle gå 2. etappe, snørekjøring med en supermotivert Rasch. Han fortsetter fremgangen og gikk et kjempeløp. Det er så gøy når unghundene går bra, det er ren bonus. Løpet vårt ble perfekt ettersom vi hadde ryggen til Trysil ca 15-20 sek foran oss hele veien. Når vi kunne se ryggen på dem ble Rasch fra seg av begeistring og ga gass. Det endte med beste tid på etappen! På sisteetappen samlet de tre først lagene seg. Bærum vant spurten foran Nittedal og Trysil. Alt i alt ble dette en super helg og all honør til Bærum HK for et kjempe bra arrangert NM.
Neste helg det klart for de første kvalifiseringsløpene til VM! Siden vi per dags dato bare har en hund som går bra i 15km, så er det jeg som skal prøve å kvalifisere meg, mens Linn bruker løpene på å få opp farta på de to andre hundene slik at de kanskje kommer i form til et eventuelt mesterskap. I VM blir det konkurranse 4 dager på rad, så da er det greit med mer enn en hund å spille på!

Ingen kommentarer: