tirsdag 29. januar 2013

NM stafett Veldre Sag


Porsch
Endelig var det tid for noen oppturer igjen!
Både Viktor og jeg sto over flerspanns NM på lørdag fordi vi ikke hadde hunder som var klare. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å kjøre med bare Zabel, men pga skadeavbrekket hans sto jeg over. På stafetten derimot var både vi og hundene klare. Jeg hadde egentlig tenkt å kjøre Porsch på siste etappen med pulk, og Viktor med Zabel, men så fant vi ut av Porsch måtte da kunne klare 10 km, og det gjorde hun med glans! Hun viste seg tilliten verdig og kjørte til og med inn til beste etappetid med nesten ett minut. Var som om hun endelig skjønte hva hun skulle gjøre. Det var fult trøkk fra start til mål uten tull. Skal sies at mange av de andre hundene hadde 20 km i beina og hodet fra dagen før, men allikevel var det veldig morro og mye positivt å ta med seg videre. Gutta endte på 5.plass tilslutt.
Zabel virket å være i farta igjen, men har nok et stykke igjen til toppform. Fem km var mer en langt nok for ham, men han løp bra og vi jentene endte på en 4. plass.
Mange gratulasjoner til Asker og Bærum som vant henholdsvis dame og herreklassen. Gratulerer også til Yvette og Jørgen som vant NM- to spann, begge  vant overlegent.
Neste helg er det Kongepokalløp i 4-spann sprint på Spidsbergseter! Porsch er med på "laget" til Solveig, og vi er med som handlere og heiagjeng:)

Ingen kommentarer: