lørdag 9. november 2013

Vått og glatt på første dag

Akkurat som bestilt og meldt begynte det å regne fredag kveld og til langt ut på lørdagen. Løypene ble både trege, sleipe og brått veldig mye mer tekniske.

Herrene var først ut. Viktor og Saga fikk et kjempeløp. Til tross for at de var veldig nære velt og langt ut i grøfta flere ganger klarte de seg og kjørte inn til en foreløpig andreplass. Det til tross for et bæsjestopp 20 meter fra mål… Saga løp som en vind, rett gjennom alle sølepytter og gjørmehøl. Varmen preget henne ikke og hun virket svært fornøyd i mål!

Denne våte tunge løypa passet også Zabel bra. Etter alle tilbakemeldingene fra folk som hadde vært i løypa tenkte jeg at det var viktig å safe litt. Ble nok litt vel mye ”safing”, og hadde god kontroll hele veien. Zabel løp uten noen feil og med fullt trøkk og skikkelig fresh inn mot mål. Vi ligger på en fin fjerdeplass, men har nok mer å gå på håper vi på om ”hun bak” slipper opp litt ekstra og ikke roper ”roooolig” i hver sving…  

Porsch og Viktor var med i spark. De klarte seg greit i den noe kortere løypa, men Porsch syntes nok det begynte å bli litt vel varmt så sent på dagen. Det til tross var det veldig bra trøkk inn mot mål, det får vi ta med oss det videre! De ligger på 16. plass, men med et godt stykke opp til de beste.

I morgen er det ikke lenger meldt regn, men vi håper leira blir ekstra sleip og pakker seg enda mer på dekkene enn i dag. Viktor og Saga har 20 sek opp til gullet, to sek ned til bronse og 13 sek ned til fjerde. Jeg har ca 15 sek opp til medalje. Det var mange med både en, to, tre og fire velt i dag så mye kan nok forandre seg  i morgen!

Ellers kan vi melde om at juniorene måtte avlyse siste dag pga varmen som kom når det sluttet å regne. Dermed stakk Nittedal av med gullene i både spark og sykkel takket være Eira og Birte!
For to-spann spark ble også dagens konkurranse avlyst fordi det ble for varmt…


Ingen kommentarer: