tirsdag 9. september 2008

NC Gullhaug














Lørdag var det Norgescupavslutning på Gullhaug i Bærum. Formkurven har vært oppadgående den siste tiden så motivasjonen var på topp, men under oppvarmingen røk hydraulikken i bakbremsen! Med kun forbrems er det ikke lett å sykle rundbane, men jeg valgte å stille til start for å sanke litt poeng. Takket være gode bein skulle det vise seg å holde til en 11. pass. Dette var sesongbeste og en skikkelig opptur etter en lang sommer med i overkant mye trening. Totalt endte jeg på 17. plass i norgescupen.
Ellers begynner nå hele gjengen her hjemme å komme i form. Linn syklet blandt annet inn til 3. plass og sesongbeste under Nissancupen på Skullerud. Basso og Trinni begynner å nærme seg mach-vekt og begge får stadig opp høyere toppfart. Selv har jeg deltatt i en del småritt i det siste. Et lite, men morsomt høydepunkt var seier i Veritasmesterskapet i sykling.
Nå er det kun tre uker til barmarksesongen og vi gleder oss som unger, men neste post på programmet er Nissancup på Langsetløkka, vår hjemmebane!

Ingen kommentarer: