søndag 14. november 2010

2 gull og 2 sølv til Norge!

Øverst på pallen!!!
Team Trini i aksjon; Tone, Trude er på plass når det gjelder og hjalp til med det meste. Tusen takk for all hjelp!!
Svein Ivar Moen ga full gass i dag, men endte to sekunder unna gullet grunnet velt i går.
I dag ble det en veldig bra dag for hele den norske troppen. Ingen uhell og nesten alle med sterkere tider enn i går. Zabel og jeg beholdt ledelsen på 3 sekunder fra i går, og forbedret tiden og hadde bestetid også i dag. I dag tok starttiden utgangspungt i resultatene fra i går, og det var stor påkjenning å starte først i en sånn løype og kjenne pusten fra i de andre i nakken! Så det var jo så sinnsykt deilig å stå i mål å se at tiden på de andre går ut på skjermen. Og igjen gikk Zabel så det suste. Viktor og Trini hadde et helt rått løp i dag, og fikk helgens bestetid av samtlige klasser. De kjørte seg opp fra 3. til 2. plass. Synd at de ikke ga like mye gass i går. Nivået er blitt så høyt at det nytter ikke å safe, man må gi alt i samtlige svinger, la det stå til og trå det man kan.
Svein Ivar sikret i dag gullet i spark 1 hund, og kjørte seg opp til sølv i spark 2 hund. De andre jentene gjorde også en kjempeinnsats i dag og sørget for at det var fryktelig spennende å stå i mål og ta dem i mot. De kjørte inn til 5, 7, 9. plass.
Etter en lang dag og premieutdeling italiensk tid, så blir det en natt til på hotellet. Litt bedre å starte kjøringa hjemover uthvilte tidlig i morgen.

1 kommentar:

Tone sa...

Heisann!
Gratulerer så mye til dere begge!!!
Kjempemoro å være der å se dere i action. Dere tygger vel sand, leire og småstein ennå!?:)
Godt gjort av dere å være hjemme før oss forresten;-)