lørdag 22. januar 2011

Testløp på Jordbru


Film fra dagens testløp. Linn har prøvd å få med litt av alle, men det ble dessverre en litt brå slutt.
I dag var det åpent combined testløp med landlaget på Jordbru. Løypa var på ca 2,5 km så på programmet stod det 4 runder, to med og to uten pulk. Jeg gikk med Zabel først og med Rasch i ”unghundløpet” etterpå.
Dette var årets første combined og det ble en fin opptur. Tidligere har Zabel vært umulig i pit-stoppen hvor han har blitt hoppende heit når man kommer opp i draget, men i dag var han nesten normal! Veldig deilig når ting man jobber med blir bedre. Løpet gikk veldig ryddig for seg og vi ble fort tre mann i tet. Zabel virket veldig pigg og løp bra både oppover og nedover. Ser ut som han har hevet seg noe fra forrige helg. Vi endte en liten snutelengde bak Trond Are som knuste oss for en uke siden.
Rasch løp også bra. Han løp veldig bra med pulk, men vi ble hengende litt bak teten etter en treig pit-stop. Det til tross løp han også bra i snørekjøring og kom inn som nr fire, 10-15 sek bak de første etter to runder
I morgen står det langkjøring på programmet, da skal Trini til pers. Siste langkjøring før NM i ”maratondistansen” 30 km pulk neste helg! Linn skal gå 20 km med Zabel.

Ingen kommentarer: