søndag 15. januar 2012

EM kvalifisering, Nittedalsløpet og valpetreff!

Søndag fikk Porsch treffe tre av sine fire kullsøsken. Det resulterte i en veldig rolig kveld...
Ikke mye plass til oss når fire hunder skal ha mat!
Da var en lang løpshelg over. Lørdag var vi på Austlid og gikk EM-kvalifisering og søndag gikk vi Nittedalsløpet.
På Austlid skulle jeg og Zabel gå årets første 15 km , mens Linn gikk 10 km med Milla. Zabel gikk veldig bra og holdt trøkket hele veien. Men mye tid ble rota bort i løypa... Det til tross holdt det til en meget oppløftende tredjeplass. Var litt langt opp til toppen tidsmessig, men jeg tok det rolig for å være sikker på at Zabel skulle komme hel til mål. Han kan nok kjøres en del hardere når det virkelig gjelder. Linn og Milla kjørte også bra. Milla har god kapasitet, men mangler litt selvtillit i bakkene. De endte på en åttendeplass.
På søndag var det Nittedal som stod som arrangør. Linn kjørte igjen med Milla. De tapte mye tid på at Milla gjerne ville kutte noen svinger over jordene, men kom igjen inn som nr åtte. Jeg kjørte med Raptus. Planen er å bruke ham på NM 30 km som i år er kongepoklaløp. Han er tunet for lange løp så dagens 14 km ble nok litt i korteste laget. Vi endte på en ok sjette plass, men jeg tror nok Raptus hadde klart en del runder til. Takk til Nittedal for et utrolig bra løp. Morsomme løyper og veldig bra gjennomført arrangert.
Neste helg skal vi til Åsarna hvor det arrangeres Nordisk mesterskap, SOC. Vi kjører oppover på torsdag. Da blir det tre løp på rad med snøre, pulk og combined! Morro!

Ingen kommentarer: