onsdag 13. februar 2013

NM Lygna, Combined og 10/15 pulk

Viktor og Shrek inn mot veksling i combined
Da var det tid for siste del av NM. Vi hadde ikke de største forventningene, men med litt forhåpninger på Zabel og Viktor på søndagens 15 km. På combined kom Viktor og Shrek veldig dårlig ut fra start og ble liggende sist. Løypene på Lygna er ganske trange, så da blir det fort en lang vei opp i feltet. De kjørte seg opp litt på snørekjøringa, men endte på en 13.plass. Søndag startet jeg med Porsch, og hun går jo bra, men fikk fullstendig stopp under brua ned mot stadion på begge runder. Det var kjempeskummelt under den!! Og på andre runden klarte jeg å hekte skien i pulken og stupte. I tillegg var dette med varving også noe nytt. Noen ganger blir det litt vel spennende med disse unghundene!
Bedre gikk med med Viktor og Zabel. Zabel begynner å komme i form, men mangler det siste trøkket som må til når pulken er på. De endte på en 5.plass. Han stod distansen bra, og skulle nok helst gått litt lenger...
Grattis til alle medaljevinnerne, og spesielt til Yvette Hoel som tok gullet begge dagene!
Neste løp for oss blir SOC i Finland om ca 3 uker. Så da blir det god tid til å få mange fine økter, og forhåpentligvis finne formen!!

Ingen kommentarer: