søndag 3. november 2013

SOC barmark Nybro

Porsch inn til sin første "store" seier, etter å ha kjørt inn nesten ett halvt minutt på dag to i sparkesykkel. 
Forrige helg var vi i Nybro, syd i Sverige for å kjøre SOC (skandinavisk mesterskap).  Vi var i Nybro også i 2011 og det er vel få steder som har like morsomme løyper som her!

Hundene har vist stigende form i det siste og de har blitt kjørt en del langt for å tåle varme og distanse bedre. Linn var med i sykkel og sparkesykkel, mens jeg bare syklet.

På første dag var det varmt, høy luftfuktighet og løypa var 5,6 km. Alle hundene gikk bra og holdt bra fart helt inn til mål. Linn lå på 2. i sykkel og tredje på sparken, mens jeg ledet.

På dag to ble løypa kuttet ned til 4,1 km grunnet enda varmere vær. Til tross for at hundene gikk bra når det var langt gikk de enda bedre når det var kort. Linn både syklet og sparket seg opp til seier i begge klassene. For min del har det bare gått bedre og bedre for hvert løp. På dag to gikk det bedre enn noen gang  og vi beholdt ledelsen.  

Godt å se at de firbeinte er i stigende form, og ikke minst at de taklet varmen så bra. På mandag setter vi snuten mot Italia og årets VM. Vi gleder oss veldig!!

1 kommentar:

Marius sa...

Kjør på i Italia!