fredag 21. mars 2014

NM på Lygna

I helgen var vi på Lygna igjen. På lørdag skulle det kjempes om kongepokal i combined og 10/15 km på søndag.
På combineden fikk lille Troika sin andre ordentlige konkurranse på snø.  Vi kom oss fint ut i starten og unngikk problemer. Dog forsvant trinsen på staven tidlig. Den nye jeg etter hvert fikk var veldig kort, men etter en snau runde hadde jeg fått en som passet bra.  Vi ble liggende i en pulje som kjempet om 3-8 plassen. Følte vi hadde bra fart på snørekjøringen og var på vei oppover da vi plutselig fikk to bæsjestopp helt mot slutten. Litt dumt, men den ville ikke ut før start… Likevel klarte vi å sikre en super femte plass.
Morsomt å kunne holde følge selv med en så liten hund. Hun flyr nedover og er som 25 kg dynamitt oppover! Masse grattis til Yngve og Solveig (med broren til Porsch) som vant kongepokalen! Takk også til Hilde og Solveig som villig ga fra seg det de hadde av staver! Det ble satt stor pris på. 
På søndag skulle Zabel vise om han er tilbake. Dessverre var det superraske forhold. Ikke helt ideelt for en som blir syv år. Men han løp det han kunne. Har ikke kjørt han så hardt i hele år, men han holdt likevel nesten helt inn. Til tross for at han ble veldig sliten hadde vi super fart inn mot mål. Ikke noe å si på innsatsen hans. Han gir alt han har til tross for sitt lille skadeopphold i des/ januar og kun tre helt friske bein. Vi er veldig godt fornøyd med nok en femte plass.


Ingen kommentarer: