søndag 13. september 2015

Nittedalsløpet 2015 - endelig er barmarksesongen i gang.I helgen var vi på Sesvollmoen hvor Nittedal HK arrangerte årets første barmarksløp. Det er alltid spennende å se hvordan hundene gjør det etter en lang sommer uten konkurranser. Også spennende med Nino som var med i sitt første løp. Vi har nå fire hunder hjemme og alle skulle få prøve seg
Etter mye regn var løypa våt og tung, men som alltid veldig teknisk og morsom. 
Linn og Helle var først ut på sykkel. Deres hovedmål denne sesongen er VM barmark så de tok det rolig for å bygge tillit. Likevel holdt det til seier. Linn sparket også med Porsch. Men medLinn sitt hengslete bekken ble det lite sparking, mest henging og tiden ble deretter. Men Porsch løp bra fra start til mål.
Jeg syklet med Troika. Hun overbeviste med full fart fra start til må og det ble en klar seier. Dagens store opptur ble sparkesykkel med Nino. Han jobbet på hele veien og pløyde oss gjennom sand og søle. Det ble seier også her og en super tid til tross for en solid velt! Til slutt fikk Porsch revansje med seier i snøreløping.

Alt i alt en superhelg, med herlig vær og bra arrangement. Og ikke minst superflinke hunder! Tror aldri de har vært i så fin form på denne tiden av året!
Neste helg er det ny landslagssamling før Linn drar til Sverige på verdenscup helgen etter.
Fine Porsch jobbet bra, men fikk lite hjelp...
Lille fine Nino på premieutdeling
Deilig våte løyper, lørdagen gikk med til merking...

Ingen kommentarer: