søndag 28. februar 2010

NM stafett, Budor

Det blir ikke gull med slike varvinger! Zabel trosset sperringene og kuttet svingen litt for tidlig.Til tross for tullet i varvingen gikk Zabel et bra løp og ga alt han hadde. Da er det godt med ett snøbad etter målgang.
I dag var det tid for NM i stafett og Nittedal stilte med lag i både dame og herreklassen. Det var bedre vær i dag, men det var fortsatt veldig løst og tungt i løypene. Damene var først ut. For Nittedal gikk Vigdis Kristiansen, Linn Beate og Solveig K. Aaseby. Damene ble hengende litt etter fra start, men Linn og Trini gikk en sterk andreetappe til tross for den harde konkurransen dagen før. Solveig gikk en super sisteetappe, men de endte på fjerdeplass, kun noen sekunder fra bronsen.
Herrelaget besto av Carl Fredrik Skara, Espen Bjervig og Viktor. Vi lå i front hele veien og både Skara og Bjervik vekslet først. Jeg gikk ut med noen få sekunder ned til Asker og Hadeland på sisteetappen. Vi gikk så og si sammen den første runden, men ved varving etter den første av to 5 km tok Zabel en liten shortcut og vi ble hengende litt etter. Det til tross holdt det til sølv etter en bra sisterunde. Vi klarte derfor ikke å forsvare gullet fra i fjor, men gratulerer til Hadeland og Asker som vant dameklassen.

Ingen kommentarer: