lørdag 26. februar 2011

NM combined

Da er vi vel hjemme etter NMs første dag. På programmet stod combined for både kvinner og menn. Dette var også kvalifiseringsløp til VM. Det var ca nullføre og snø/ sludd på Heistadmoen, men faste og fine løyper.

Damene var først ut og Linn kjørte med Trini. Forventningene var moderate ettersom hun har fått innbilt svangerskap, men hun har fått trent bra i det siste og det er forbedring å spore. De kom seg greit ut, men Trini begynte å trave litt vel tidlig. Det til tross jobbet bra hele veien og de endte til slutt på en fin tiende plass.

Jeg har aldri fått det til på combined og sånn er det fortsatt. Zabel er i kjempeform for tiden så det var nok jeg som ødela for oss i igjen. Vi kom oss bra ut fra start, men det var nok av to og firbeinte på bakskia våre. Det ble nok litt mye stress og mas for å holde oss i front og unngå trøbbel. Inn i pitten lå vi som nr tre, men innen vi var ute var vi seks. Zabel var nok lei av både stress og å bli frakjørt i tillegg til å være sliten av den harde førsterunden. Dermed lukta det langt fra svidd av runde to og vi ble nr syv til slutt. Zabel har nok mer inne enn som så, men han bak må nok roe litt ned når det er fellesstart.

Masse gratulasjoner til medaljevinnerne! En noe overraskende,men fullt fortjent damepall hvor Carina Nilsen tok gullet foran Ida Krakk og Yvette Hoel. Moro at kullesøstera(Aurora til Ida) til Rasch gikk så bra. Blant herrene gikk det som mange hadde ventet med gull til Svein Ivar Moen , med Andreas Fossnes og Yngve Hoel på plassene bak.

I morgen er det en ny dag. Zabel får en hviledag, mens Rasch skal få gå 10 km med Linn. Jeg skal få bryne meg på 15 km med Trini foran. Er veldig lærerikt å gå løp også når ambisjonene er lave. Det blir uansett en bra og tung treningsøkt for oss begge, men heldigvis er det ikke kvalifiseringsløp!

Ingen kommentarer: