tirsdag 7. oktober 2014

Drammen Grand Prix


Foto: Øksnevad. Damefinalen! 
I helgen var det løp på travbanen i Drammen. Hundene har vist oppadgående form i det siste og det skulle bli en bra dag for alle mann.

Saga fikk virkelig vist hva hun var god for foran sykkelen og vant både innledende og finaleheatet. Var helt vanvittig hvordan hun løp i helgen, jeg blir bare mer og mer imponert. Er også super imponert over søstern til Porsch som hang med helt inn, ikke dårlig for en ren vorsteh! 
Troika ga alt på triathlonen og vi vant også denne. Utrolig morsomt konsept, håper virkelig dett blir noe av til neste år også. Slitsomt var det hvert fall.
Jeg begynte å bli bra mør i beina utover dagen. Da passet det bra at man ikke trengte å sparke noe særlig i sparkesykkelklassen. Her kom dagens store opptur. Porsch løp råbra og vi kom inn til en fin fin tredjeplass. Kun sekundet bak nesten uovervinnelige “Sticks” må vi si oss veldig fornøyd med!


All honnør til Drammen trekkhundklubb, som har tatt tak i småting som har gjort DGP bedre. Ble ikke mye dødtid med tre forskjellige klasser og fem forskjellige starter.  

På fredag setter vi kursen mot Mora og det svenske mesterskapet. Så å si alle man skal i ilden og vi gleder oss veldig. Som vanlig ser det ut til at svenskene varter opp med supre løyper og et topp arrangement!

Ingen kommentarer: