tirsdag 14. oktober 2014

Europa-cup og svensk mesterskap i Mora


Fine Porsch inn til beste tid i herreklassen på dag to!
I helgen var vi i Mora for å kjøre det svenske mesterskapet. Fredagen gikk med til trening i løypa. Må si jeg blir imponert over hva svenskene får til. Hundevennlige og morsomme løyper hvert eneste år. Arrangementet var også veldig bra.

På lørdagen var planen  å kjøre kontrolert. Da var det oppløftende å komme inn til ledelse i sykkel og andre plass i tospann, mens på sparksyklingen ble det full stans.
Søndag ville jeg prøve å slippe opp noe mer. Tospannet med Troika og Helle fløy avgårde og de virket veldig trygge. Et utrolig tospann, begge løper likt og virker like sterke både fysisk og mentalt. Gikk litt fortere på dag to til tross for tyngere løyper og vi sikret andreplassen. Masse gratulasjoner til Grøndalen som kjørte råbra med bestetid begge dager.  
En annen som virkelig imponerer for tiden er Saga. Det er helt utrolig hvordan hun løper. Strikken var knapt slakk i løpet av hele helgen.  Vi syklet også her enda forter på dag to vant med god margin. 
Porsch fikk også vist litt av hva  hun er god for. På dag to løp hun med bra trøkk hele veien og vi kom inn til beste tid i herreklassen! Må si jeg ble litt rørt av lille Porschejenta.
Alt i alt et utrolig mesterskap. Om vi får til noe av dette under helgens NM skal jeg være fornøyd! Vi geldere oss. Mange takk til alle som har hjulpet til i løpet av helgen og gratulerer til alle som har kjørt.
Film fra lørdagens løp med Sagakan sees her!
Takk igjen til alle som har bidratt!

Fine jenter å ha med på tur; Troika, Helle og Saga. Stor takk til Beatrice, Kaisa og Marius for lånet!Ingen kommentarer: