tirsdag 21. oktober 2014

NM barmark og SOCÅrets norske mesterskap i barmark ble en solid opptur for vår del!
Det er mange hunder her hjemme for tiden og alle skulle få prøve seg.

Lørdag var det spark med en hund. Porsch fikk fornyet tillit med håp om å gjenta suksessen fra SM. Det startet forrykende, men ble tungt mot slutten. Vi endte på en delt 8. I SOC, sjette i NM. Bra fornøyd med det, men det bor så mye mer i henne.

I snøreløping fikk gode gamle Zabel prøve seg. Vi løp alt vi orket begge to og det endte med en oppløftende 2.plass. Veldig gøy at Zabel kan få bli med og også hevde seg med sine 7 år. Gratulerer til Lillestu som løp råbra.

På søndag var det sykkel og tospann. Tospannet fløy avgårde. Troika og Helle jobbet på hele veien. Med sine 25 og 27 kg med rå jentekraft hold de unna for mange gode konkurrenter. Tror nesten de kunne løpt en runde til! Jeg var utrolig imponert. Også dette endte med sølv, kun seks skunder fra gullet som også denne helgen gikk til Grøndalen! Liten film fra løpet, her!

Syklingen har vært litt stang ut de siste årene. Dessverre så det sånn ut i år også. Det ble så mange forbikjøringer og i tre av dem tapte vi en del tid og flyt. Trodde derfor ikke det skulle holde. Men gleden ble desto større. Det var supertett rundt 2. plassen, håper ingen av dem ble veldig hindret underveis.

Alt i alt et fantastisk mesterskap. Alle firbeinte imponerte veldig.
   

Ingen kommentarer: