lørdag 12. mars 2011

Askerløpet

Rasch i sitt første løp med pulk. Full gass, men til tider litt usikker på hvor han skulle...
VM kvalifiseringens siste løp gikk i de nye verdenscup-løypene på Konnerud. Heldigvis hadde jeg fått glad-nyheten tidligere i uka om at jeg allerede var kvalifisert grunnet topp tre plassering sammenlagt i verdenscupen 2010. Ettersom vi var litt usikre på hvordan Zabel skulle takle varmen og løypa var hard valgte vi at han skulle gå 10 km med Linn og at Rasch skulle få sin dåp i 15 km ettersom dette trolig var sesongens siste mulighet for ham.
Linn hadde som mål å gi Zabel en positiv opplevelse. Gikk bedre enn sist helg, men ble veldig preget av varmen. Han var veldig stødig ved varving og i alt av kryss, og det er jo godt med tanke på kollen.
Rasch var full av energi, men viste hvorfor han ikke har blitt brukt i konkurranse. Ung og urutinert som han er gikk det i rykk og napp. Etter en runde var han mentalt utmattet i tillegg til at det var varmt så vi valgte å gi oss.
Mye positivt å ta med oss fra solsteiken på Konnerud. Neste post på programmet blir VM to-spann på Hamar.