søndag 27. mars 2011

VM 2011, dag 3

På programmet lørdag sto det combined. Firer runder på ca 3,75 km. Fellesstart, to runder med og to uten pulk. Det var fantastisk VM stemning i Kollen. Over 3000 tilskuere, sol, masse liv og egen fanclub!

Jeg skulle igjen kjøre med Zalto og hadde ambisjoner om å forbedre tiendeplassen fra torsdagen. Dessverre kom vi dårlig ut fra starten. Med start fra andre rekke ble det trangt og da vi kom oss til første sving fikk vi bikkja til Knag opp i draget. Da jeg hadde tvinnet Storm ut viste det seg dessverre at de bakre festene til selen til Zalto var røket, men heldigvis gikk det bra med hundene. Vi kunne fortsette, men pulken hang og slang i takt med løse liner og kroker. Resten av løpet gikk uten problemer. Vi klatret litt i feltet, men sleit med å komme oss vekk fra noen Svensker og teten dro i fra. Pittstoppen gikk greit og Zalto løp det han kunne hele veien. Han rakk aldri å stusse over hvem som hang bak! Var utrolig gøy å gå, publikumet heiet oss fram og vi klarte å knipe syvendeplassen!

Det ble en fantastisk norsk dag med helnorsk herre- og damepall! Masse gratulasjoner til alle!

Dette ble vårt siste løp i dette VMet. Vi innfridde målet om en medalje og jeg fikk deltatt på alle de individuelle distansene, men opplevelsen av å gå et optimalt løp fikk vi aldri. Til tross for at det resultatmessig ikke ble helt som forventet var det en fantastisk opplevelse å få delta. Det at Zabel ble syk viser hvor fort mål og ambisjoner plutselig snus på hode. Stor takk derfor til Robin for låne av Zalto, det redda mesterskapet. Var utrolig morsomt å gå med ham og få ta del i dette utrolige mesterskapet som i tillegg ble sendt på NRK.

Sammendrag av lørdagens konkurranse

Ingen kommentarer: