søndag 16. oktober 2011

Jordbru og ny valp i hus

Bærumsløpet på Jordbru er etter min mening noe av morsomste som skjer på barmark og blir arrangert denne helgen vært år. Tunge gjørmete løyper, neste alltid fint vær og alltid god stemning. I år intet unntak, men hadde jo vært enda bedre om flere deltagere kom å ble med. Siden Viktor og resten av landslaget var på samling så fikk ikke de vært med. Men Rasch og jeg var klare. Og er det en som trenger litt løpserfaring så er det han. Jeg tok det mest som en gjennomkjøring siden foten ikke er grodd helt. Men han jobbet på hele veien han og holdt galloppen begge rundene, lurte litt på hva som skjedde i varvingen men fikk etter hvert opp farta igjen.

Helga har ellers vært preget av div lufteturer, tissing og bæsjing. Nye stjerna kom i hus på fredag og oppfører seg allerede som hun har bodd her hele livet. Porsch som hun heter er etter Fant (Ann Karin Huseby) og Otilde (Aaseby). Men det har gått veldig fint, i natt sov hun i buret hele natta alene, og om dagen er det full fart og terrorisering av Rasch helt til hun slokner igjen.

Neste helg har vi meldt oss på SM (svenske mesterskapet) og da går turen til Nyborg som ligger sørøst i Sverige, ca 60 mil unna…

Ingen kommentarer: